Om

MittPannrum.se är en tjänst för att hjälpa dig hålla reda på din förbrukning av pellets och för att beräkna hur mycket du har kvar i lagret.

Sajten drivs av mig på min fritid men jag hoppas kunna uppehålla en god standard och underhålla den trots detta. Jag är en pelletseldare sedan 2009 och har redan lyckats förlora min första lapp med hur mycket jag eldat samt förlorat det jag fyllt i på en annan sajt när den spårlöst försvann.

Det jag vill uppnå med MittPannrum är att man lätt ska kunna uppdatera sin förbrukning, inklusive direkt i mobilen, och att det man sparar här inte försvinner i ett svart hål utan att man alltid har tillgång till sin data.

  • Enkel och tydlig statistik så man kan jämföra förbrukningarna mellan olika perioder
  • Bra stöd för mobila webbläsare, inklusive surfplattor
  • Backup av data som är tillgänglig för användaren

Jag har en hel massa små och stora idér på lager för att förbättra MittPannrum men till att börja med vill jag få grundtjänsten på plats och se att grundidén är stabil. Förhoppningsvis blir det en liten skara regelbundna användare som har förslag och input!

Kontakta mig gärna på Facebook, Twitter eller använd kontakformuläret till höger om du har frågor eller tips!

Hör av dig! Det är alltid intressant att höra vad ni tycker oavsett om det är något stort eller litet, något som fungerar lite sämre eller riktigt bra!